Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#High Line

MTI/hvg.hu Kult

Még nagyobb lett a 9 méter magasban futó közpark New Yorkban

New Yorkban átadták vasárnap a közönségnek a közparkká és szórakozónegyeddé alakított egykori magasvasút, a High Line utolsó szakaszát. Nemcsak az egykori vasúti pályát virágoztatták fel, a környék is fellendült. Sok a turista, és egyik programot szervezik a másik után a kilenc méter magasban lévő vasúton.

Az azeri légitársaság szerint külső behatás miatt zuhant le az utasszállító repülőgép

Az azeri légitársaság szerint külső behatás miatt zuhant le az utasszállító repülőgép

Karácsonyi alkalmatlanság: túl sok volt a pia

Karácsonyi alkalmatlanság: túl sok volt a pia

„Nincs még egy ország, ahol különbséget tesznek menekült és menekült között” – hogyan élnek az állami támogatástól elesett kárpátaljai menekültek?

„Nincs még egy ország, ahol különbséget tesznek menekült és menekült között” – hogyan élnek az állami támogatástól elesett kárpátaljai menekültek?

Magyarország habzsolja az orosz gázt

Magyarország habzsolja az orosz gázt

Kórházba szállították Keleti Ágnes olimpiai bajnokot, pénteken javult az állapota

Kórházba szállították Keleti Ágnes olimpiai bajnokot, pénteken javult az állapota

Sok múlik a Nyugaton az ukrajnai háborúban, de nehéz elhinni Trumpnak, hogy egy nap alatt békét teremt

Sok múlik a Nyugaton az ukrajnai háborúban, de nehéz elhinni Trumpnak, hogy egy nap alatt békét teremt

Meghalt Szuzuki Oszamu, aki évtizedekig vezette a japán autóipari vállalatot

Meghalt Szuzuki Oszamu, aki évtizedekig vezette a japán autóipari vállalatot

2024 legjobb találmányai: kistermelőket segítő MI, metánevő mikrobák és a drón, ami önállóan trágyázza a földeket

2024 legjobb találmányai: kistermelőket segítő MI, metánevő mikrobák és a drón, ami önállóan trágyázza a földeket

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

A címlapról ajánljuk